LOOK OF THE DAY: SIDEWALK

FRIDAY I LOVE YOU

Fredag må altså være min yndligns dag på hele ugen og lige i hælene kommer søndag ;-)

Jeg elsker at der er sådan en speciel fredags summen på kontoret, som om alle bare er mere glade og der af og til kan forekomme en mere lummer stemning. Og fredags stemningen fortsætter resten af fredagen når man render byen rundt og bliver mødt af adskillige smil. Er det bare mig, eller er man bare mere glad om fredagen?

Der er jo en masse at glæde sig over når det bliver fredag – weekenden venter lige om hjørnet, de fleste har en kortere dag på arbejde om fredagen, for mit vedkommende har jeg ret tidligt fri, weekenden skal fejres og så starter hele weekendens glæden. Ahh fredag jeg er ret vild med dig og lad os da endelig ses lidt oftere ;-)

Jeg tillod mig at tage en hel blogfri fridag i går. Det er som om når vejret er super godt i Danmark, så vil I kære læsere hellere nyde vejret end at sidde med næsen i computeren. Og ved I hvad?? Det kan jeg godt forstå ;-) Og sådan havde jeg det selv i går – så jeg tog mig en fridag, solfri vil nogen måske endda kalde det ;-)

Desuden havde jeg en lidt off day i går. Jeg havde ikke lyst til at lave noget udover at sidde med næsen i en bog ude på terrassen. Måske nogen af jer kender til følelsen, hvor man ikke har lyst til andet, end noget helt specielt. Sådan havde jeg det i alle tilfælde i går :-)

Jeg er dog tilbage igen for fuld drøn, med flere fregner på næsen og et stort smil! :-)

Hav en dejlig fredag! Og god weekend ;-)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SIDEWALK