6 gode sommeropskrifter

Kan man lære at drikke kaffe?

Som I nok tidligere har læst, så er jeg blevet særlig glad for iskaffe. Faktisk har jeg drukket det mest når jeg havde tid til at lave det selv, eller når jeg var på café, så var det altid det jeg bestilte.

Men….. jeg har nu altid gerne ville lære at drikke kaffe. Specielt fordi jeg altid bliver tilbudt kaffe når jeg er til møder eller på besøg. Og så synes jeg at det er lidt pinligt at altid bede om et glas vand. (Bemærk, at når man beder om et glas vand, så er det altid lunkent! ;-) )

Men for at være helt ærlig, så har jeg aldrig brudt mig om smagen. Altså indtil nu…

For da jeg var på ferie med C i Tyrkiet, så havde jeg lidt problemer med at holde mig vågen om aftenen. Jeg synes det var super ærgerligt at jeg sad midt i middagen og gabte, når vi var ude at spise. Så en aften hvor vi sad på hotellet og spiste, så fik en af vores tjenere en fiks ide om at servere en kop kaffe til den stakkels trætte dame ;-)

Jeg ville jo ikke være uhøflig, så jeg blev jo nødt til at drikke kaffen. Eller i hvert fald bare et par tår af kaffen. Så jeg fyldte koppen halvt op med mælk og resten med kaffe.
Og ved I hvad?? Jeg kunne faktisk lide det! Tænk engang at jeg i en alder af 27 år skulle blive voksen og drikke kaffe! WOW!

Altså kaffe med mælk selvfølgelig!! ;-) Men det er jo bedre end ingenting, ikke?

Så nu overvejer jeg at lære at drikke en kop kaffe med mælk et par gange i ugen, indtil jeg lærer at drikke det helt uden mælk. Lyder det tosset?

Drikker I kaffe? Og hvordan lærte I det?

Jeg er spændt på at høre jeres kaffehistorier ;-)

6 kommentarer

 • Seruda

  Jeg lærte det i en tidlig alder, da min mor altid drak kaffe. Jeg prøvesmagte altid hendes kaffe (og min fars øl) og på den måde lærte jeg at drikke kaffe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Pedersen

  Kaffe er altså også noget underligt noget. Men det holder mig vågen når min søn vækker mig kl. 05.15 hver morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni H

  Hahahahah den med lunken vand er alt for god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for historierne! De har været så sjove at læse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ikke noget bedre end en god kop kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe det skal jeg huske

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 gode sommeropskrifter