Status

Lately

Sikke en uge! Jeg ved ikke med jer, men min uge har nærmest løbet afsted. Jeg har på enkelte tidspunkter kun lige nået at trække vejret og ellers har jeg været i gang. Det har været en uge med lidt for meget om ørerne og et par up’s and downs situationer. 

Heldigvis har min uge også budt på en masse dejlige ting, som f.eks spaophold med mine søstre, parmiddag med søde mennesker, fødselsdag i Århus, en kaffedate og andre sager som heldigvis har kunne give mig et smil på læben.

Men når jeg kigger mobilen og kameret igennem for billeder i dag, så har ugen jo slet ikke været så tosset – hvilket jo er vigtigt at huske på :-) Godt man har en IT support, Support IT.

Hav en dejlig søndag!

Jeg er sikker på at en uges ferie med en masse rare ting på programmet vil gøre mig godt! :-)
Resten af søndagen skal bruges herhjemme på en masse blogrelaterede sager og forberedning, inden vi smutter til Kbh på tirsdag :-)

Jeg er begyndt at gå og cykle nogle lange ture om aftenen. Dette giver mig en ro og ikke mindst luft og frit løb for tankerne, som har fyldt min dag. Jeg ser det som min egen lille meditation og indtil videre har jeg kun kunne mærke en positiv følelse.

Den lækreste chokoladekage til fødselsdags middag i går!

Jeg prøver så småt at lære at drikke kaffe. Indtil videre har jeg drukket 4 kopper i denne uge -så det er en sølle start ;-)

En glad type inden turen gik til Århus i aftes :-)

Ugens negle – se dem HER.

?Nogen var pænt afslappet efter en hel dag i wellness ;-)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status