Status på avocadotræ: 4 måneder

LOOK OF THE DAY: Casual denim

LOOK OF THE DAY: Bluse: Minimum// Nederdel: Just Female // Sandaler: Shoe Copenhagen// Taske: Marc Jacobs//

Hej Piger!

Jeg ville lige kigge ind til jer og vise et outfit fra sidste weekend, da jeg var hjemme hos min mor. Det er et ret casual outfit, hvilket jeg synes der passer meget fint til det her on/off regnende sommervejr. Faktisk har jeg nægtet at tage bukser eller strømper på endnu. Det er blot en lille protest jeg kører, da jeg ikke vil have at sommeren er slut endnu ;-) hehe

Om et par timer får jeg besøg af 5 søde veninder, som kommer til middag hos mig. Vi skal hygge med lidt god mad og vin. Kokkeknivene skal slibes til i aften ;-) Så indtil videre håber jeg på at vejret holder og aftenen ikke bliver alt for regnfuld ;-)

Må I få en dejlig aften, fineste <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på avocadotræ: 4 måneder