Er du den fødte blogger?

LOOK OF THE DAY: SUNDAY HANGOVER

LOOK OFTHE DAY: Trenchcoat: VILA // Bluse: Just female // Buks: Selected Femme // Taske: Mulberry// Sandaler: Bianco // Solbriller: Rayban // Hårbånd: Peitite Affaire//

Godmorgen piger! 

Jeg sidder over min morgenmad og er helt frisk og veludhvilet, yay! En dag hvor jeg var knap så frisk, var i søndags, hvor jeg havde grusomme tømmermænd – som slet ikke var berettiget. Faktisk synes jeg ikke selv at jeg havde drukket særlig meget i lørdags, hvor jeg havde mine veninder på besøg, men vin og cocktails viste sig åbenbart at være en værre cocktail ;-) 

Jeg måtte i hvert fald ligge det meste af min søndag i vandret position og med enorm væskeindtag og en film på Blockbuster ;-) Dog fik jeg lokket C med ned i byen, til lidt junk og slik! Og nå ja, så kunne vi jo ligeså godt tage billeder af søndagens outfit. Selvfølgelig pakket ind i frakke og solbriller – sådan gemmer man nemlig bedst tømmermændene væk. Tror jeg i hvert fald ;-)

Senere står den på arbejde, derefter lidt blogarbejde og så skal jeg ud og spise parmiddag i aften, hvilket jeg har set frem til hele ugen. Det bliver skønt!

Må I få en dejlig dag <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du den fødte blogger?