Uundværlig kimono

Min bolig

Der har været lidt efterspørgsel på flere billeder af vores hjem. Nu hvor kontoret efterhånden er færdigt (se billeder HER) så begynder huset så småt at tage form ;-)

Ligesom kontoret, så vil jeg gerne bo lyst og rent, sådan finder jeg mig allerbedst til rette.
Jeg elsker at vi bor, så vi har lyset inde i stuen om aftenen. Vi kan nærmest se solnedgangen fra vores spisebord, da vi har en skøn og bred udsigt ud over en mindre skov.

Jeg er ikke meget for at bruge vanvittige vilde farver. Jeg kan godt lide at holde det hele lidt simpelt, med et par dusede farver hist og her.

Derudover kan jeg godt lide at huset er så lyst på alle værelser, hvilket giver et mere rent og minimalistisk udseende.
Jeg har derfor indrettet huset med en masse planter og træer, for at kunne give en fin grøn farve og en masse “energi” i rummene. Jeg elsker nemlig grønne planter, specielt fordi de kan give og sprede så meget liv i et hjem! Jeg elsker dem endda så meget, at C kalder vores hus for et drivhus.. Ahem… ;-)

I indretningen har jeg små stillebener. Jeg synes det er noget så fint med små områder som passer sammen. Af og til kan jeg dog godt lide at omrokere nogle af tingene, for at få et nyere og friskt look. 

Dette er kun få billeder af vores hjem. Jeg lover at jeg nok skal kigge ind snarest med flere billeder af boligen. Bla. vise jer mit “walk-in værelse”, som er et gæsteværelse med hele min garderobe og en sovesofa og resten af mine små stillebener.  ;-)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uundværlig kimono