NAILS: Dusty Dawn

NU: FERIE

?Det er fredag og når dagen er omme, så går jeg på ferie! Faktisk er jeg ret glad for at jeg har gemt en ferieuge  til i næste uge. Jeg synes selv at det er rart med en ferie 14 dage efter at man er kommet tilbage på arbejde igen. Det er som om at sommeren lige får en ekstra chance ;-)?

Jeg glæder mig til at få ryddet ud i vores gemmer, få styr på det sidste på kontoret, slappe af, sove middagslure, gå på udkig efter en ny skænk til kontoret, (forhåbentlig) sole mig på terrassen og grille en del. For vi har faktisk kun tændt op i vores smarte grill 2 gange og det er jo alt alt for lidt i denne sommer ;-) Vi overvejer at grille denne nemme pizza. 

Derudover har jeg planlagt kaffedates med søde piger i løbet af ugen, en arbejdsdag i København og måske en lille bitte shoppetur ;-) 

Nu vil jeg smutte på arbejde inden længe velvidende at om 7 timer har jeg FERIE!!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Dusty Dawn