GHD PLATINUM + STØT EN GOD SAG

Pizza på grill

I fredags stod den på pizza herhjemme. Og som I sikkert ved, så holder undertegnede her, utrolig meget af pizza ;-) Og egentlig havde jeg leget med tanken om at prøve at grille en pizza. Så i fredags kastede C og jeg os ud i bage pizza’er i grillen. Vi modtog i foråret den smarte COBB grill, som er en super fin gasgrill, som er perfekt at have med på farten. Vi blev dog på terrassen og skålede i Rosé og kastede rundt med pizzaer ;-)

Og hey så fik vi endelig brugt nogle chili fra vores chilitræ – helt perfekt og prikken over i’et ;-)

Og hold nu op, var det altså en nem affære! Vi brugte panden, som er med i vores grill til at bage pizza’en på og den fungere egentlig som en lille pizzasten. Grill’en stod på medium blus, så pizza’erne ikke fik en for mørk bund.

Vi valgte den nemme løsning i fredags, nemlig at købe pizzadejen hos den lokale pizzamand, hvilket viste sig at være en succes og sparede mig for dej på fingrene ;-) Kan klart anbefales! Og ellers har jeg en ret nem opskrift på en sprød pizzadej HER.

Du skal bruge:

En portion pizzadej – se opskrift HER.

  • 2 dåser tomatpuré
  • 2 bøffelmozzarella
  • 100 g pepperoni
  • 200 g champignoner
  • 1 god rød chili
  • Revet ost
  • Oregano

Skær dejen over i 4, så har du til 4 fine pizza’er i grillen. Rul pizzaerne ud. Start med at smøre tomatpuré på dejen, derefter kom lidt revet ost over. Skær champignonerne ud i skiver og kom dem ovenpå sammen med pepperoni. Top pizzaerne med mozzarella i skiver, oregano og fintskåret chili.

Sæt grillen på medium blus og bag pizzaen i grillen med lukket låg. Bag pizzaerne i ca. 10 min, men hold øje med at bunden ikke bliver for mørk. Voilá så er der serveret!

Velbekomme!

?Indlægget er udgivet i samarbejde med COBB grill

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GHD PLATINUM + STØT EN GOD SAG