Min bolig

POSTCARD III – DEN SIDSTE

Sidste omgang af postkort fra Tyrkiet i denne omgang. 

Jeg synes egentlig at kameraet var så fyldt med billeder da vi kom hjem og jeg ville vise jer billederne, Men nu har jeg mere på fornemmelsen at vi skulle have taget mange flere billeder ;-) haha det må være en blogger skade! 

Da vi besluttede os for at tage afsted, så var vi ikke bange for at tage til Tyrkiet, trods de frygtelig ting der nu engang er sket dernede. Vi tænkte at vi tager chancen og at det var næsten ligemeget hvor vi ville rejse hen, så kunne muligheden for terror eller kup være over os. Faktisk havde vi en uge forinden der skete terror i Nice, faktisk talt om at rejse på ferie til Nice. Så vi tog chancen med Tyrkiet og vi er heldigvis hjemme i god behold og med en dejlig rejse i bagagen. 

Faktisk var det vores første kæresteferie med hinanden. Selvom vi bor sammen til dagligt, så var det nu alligevel spændende og sjovt at bo på hotel og rejse rundt sammen med sin kæreste. ;-)

Jeg takker af med sidste postkort og har kun lige et outift mere i ærmet – og så lover jeg at vi ikke viser flere billeder fra Tyrkiet – eller…. Måske ikke ;-)

2 kommentarer

  • Shay

    Hej Henriette. Må man spørge hvilket kamera du bruger? Dine billeder er simpelthen så lækre! Og dine indlæg selvfølgelig også

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Shay
    Tak for de fine ord – det får smilet frem!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bolig