LOOK OF THE DAY: Going out

Sommer salat

Jeg har hørt rygter om vi venter os en lille sensommer i denne uge. YAY! Og derfor bringer jeg også en lille og nem sommersalat på banen. Jeg er aldrig særlig sulten i sommerperioden, jo vidst er jeg altid ekstra sulten hvis det gælder is, kolde drikke eller melon! Og derfor er jeg ret fan af melon salat om sommeren. For mig smager det af sommer og så er der altså et eller andet lækkert ved at nyde en god kold salat til grillmiddagen eller din kolde frokost ;-)

Opskriften kan dog varieres – jeg brugte egentlig bare hvad jeg havde liggende i køleskabet ;-)

Du skal bruge:

  • Honningmelon
  • Vandmelon
  • En god fetaost
  • Agurk
  • Rucola
  • Evt. oliven og denne vinagrette

Start med at lave vinagretten. (Opskrift HER) Skær derefter honning og vandmelon ud i små grove stykker. Agurken skal skæres i halve skiver. Skyl rucola og pynt dem på bunden af et fad. Læg derefter melon og agurk ovenpå. Fordel fetaen og oliven over melonen. Hæld derefter din dressing udover.

Nemt, ikke? Og så er den altså også god som en aften snack eller et mellemmåltid på arbejdet ;-)

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Going out