LOOK OF THE DAY: SUMMER

Sunday shopping

Søndag for mig er en dag, hvor jeg helst ikke har booket nogle planer. Faktisk er søndag ret hellig for mig da jeg gerne har brug for en dag til genoplade og blive klar til arbejde om mandagen. Men min søndag er også en dag, hvor jeg har lyst til at bruge en masse tid på bloggen, få styr på det økonomiske omkring bloggen og bare generelt få styr på de løse ender, som har været der i løbet af ugen. Og nå ja – så har søndagsshopping vist aldrig skadet nogen ;-)

Det er jo temmelig svært at sidde og arbejde på bloggen og kigge lidt på fint tøj, inspiration til outfit osv, uden rent faktisk at købe noget, ikke? Derfor har jeg fundet ovenstående cravings for min søndagsshopping. Der er alt ligefra fine blomsterbuketter, som jeg har lyst til at forkæle mig selv med til nye støvler og lidt ting til hjemmet. Det er okay, ikke?

Jeg vil smutte en tur i svømmehallen og plaske lidt rundt, indtil jeg atter vender tilbage til bloggen ;-)

Kig gerne ind senere <3

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SUMMER