Fredags cocktails

THANK YOU, MOM #sponset video

Okay, jeg må indrømme at det her OL har slået benene væk under mig.

Jeg er ikke den helt store sportsfreak hvad angår håndbold og fodbold – egentlig ser jeg kun kampene når vi er tæt på finalen i EM eller VM. Alt andet holder jeg mig ret godt fra, da det ikke interessere mig nok.

Altså lige indtil OL startede… Ahem.. For jeg elsker faktisk at se atletik, svømning, løb og andre discipliner som Danmark deltager i. Jeg elsker at vi har så mange dygtige atleter, at jeg gerne holder mig vågen til sent om aftenen, for at heppe med når vores hold deltager.

Forleden dag faldt jeg over denne søde video, som rørte mig. Måske er det også derfor at Ol interessere mig så meget, fordi det er atleter der har kæmpet i så mange år, for at kunne præstere til OL og forhåbentlig rejse hjem med en medalje om halsen.

Filmen handler om, at ved hvert OL atlet står der en stolt mor bagved og har vist en fuld støtte og motivation for at vinde.
Ens mor er der jo altid for en og vil nok altid være en støtte uanset om man fejler eller har succes. Faktisk har jeg tidligere skrevet en om hylde sin mor og hvordan mit forhold er til min mor – I kan læse mere om det HER.

Derfor er jeg ellevild over denne film som må være en hyldest til alle mødre verden over <3

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags cocktails