Sensommer tid

Torsdags tanker

Jeg sidder lige nu og er ved at skrive ideer ned til bloggen. Jeg kan godt lide at kigge gamle blogindlæg igennem, for at finde inspiration til nye ideer – så der hele tiden er et flow på bloggen. Jeg vil gerne at der skal være noget nyt hver gang man klikker sig ind på bloggen. ;-)

Men jo flere ideer jeg kommer på, jo større bliver mit smil på læberne. For jeg er oprigtig glad for min lille baby blog! Jeg elsker at bruge tiden på den og ikke mindst finde på nye og spændende ting at fortælle jer. Det kan være alt fra en ny neglelak, til skønhedsprodukter og til et helt personligt indlæg om mig eller min fortid.

Faktisk har det der med personlige indlæg været en kende svært for mig, da jeg er super dårlig til at åbne mig overfor fremmede mennesker. Men eftersom bloggen har vokset sig større og der er kommet flere læsere til, så føler jeg at jeg er begyndt at lære flere af jer at kende. Og det gør mig altså en anelse tryg og får mig til at åbne mig lige så stille ;-)

Men egentlig ville jeg fortælle jer at jeg har en masse nyt til jer i den kommende fremtid. Jeg har nogle super seje samarbejder i vente og generelt nogle fede ting der kommer til at ske for bloggen, som jeg næsten ikke kan vente med at dele med jer!!

TAK fordi I følger med! Jeg elsker at dele min hverdag med jer <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensommer tid