LOOK OF THE DAY: PRETTY IN PINK

Uundværlig kimono

minus kimono

Et musthave i din garderobe må være en kimono. Jeg har flere slags i garderoben, men en af mine yndlings må være denne kimono fra Minus.  Den er perfekt til stranden udover din bikini eller badedragt. Eller perfekt til lige at tage over sig på de kølige morgener. Og så er den altså også super fed over en fin kjole eller et par rå jeans.

Jeg brugte den meget på vores ferie. Jeg brugte den til når vi skulle på stranden, så jeg følte mig dækket udover min bikini. Og så var den perfekte med et bælte rundt om, når vi var nede og spise morgenmad på hotellet. Så følte mig alligevel påklædt, men uden alt for meget tungt tøj, da det jo var temmelig varmt i Tyrkiet ;-) 

Selvom min sommerferie så småt er ovre, så er jeg slet ikke færdig med at bruge min sommer kimono. :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: PRETTY IN PINK