Lately

En ulykke kommer sjældent alene

??Jeg har tidligere hørt om betegnelsen I’m on a Lucky strike. ?Og jeg tror helt sikkert også at jeg har været udsat for det et par gange i mit liv – hvor alt bare lige flasker sig og herlige begivenheder og glæder vælter over mig. 

Men jeg har så sandelig også prøvet det modsatte. I kender det sikkert, hvor man føler at den ene dårlige ting bliver erstattet af endnu en dårlig begivenhed. Og ved I hvad, det tror jeg altså jeg oplever i øjeblikket. 

Ikke nok med at jeg har fået nogle heftige svimmel anfald og måtte ligge mig syg. Så har jeg sørme også været den heldige ejer af en mindre hjernerystelse efter et mindre uheldigt fald i søndags. Altså kan man blive mere klodset? 

Ahh det er sjældent at jeg skriver om mine off-dage eller når jeg er sur eller ked af det. Mest fordi jeg helst ser det positive i alle ting og helst vil bruge tiden på at grine end at græde. 

Meeen når man føler at uheldet er ovre en, så er det okay at blive lidt trist, ikke? Måske skulle man bare pakke sig ind i bobblewrap og rejse væk. Kan man stadig få afbudsrejser i september?

Men bare rolig, jeg er snart på benene igen. Det håber jeg. Jeg vil bruge dagene på at sove og hvile mig, men jeg vil også prøve at komme lidt ud og holde mig lidt i gang, så jeg kan blive frisk hurtigst muligt :-)

Heldigvis kører bloggen mere eller mindre af sig selv – med hjælp fra en sød blogkollega – thank god!! 

God dag til jer, fineste <3 Og pas nu på jer selv!

2 kommentarer

  • Noooo, så har du vidst opbrugt din kvote for bad luck, er sikker på det snart vender

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep tell me about it!! Jeg krydser i hvert fald fingre for at heldet er med mig nu – ellers pakker jeg mig ind i bobbelplast

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately