NAILS: SILENT FOREST

HELLO FRIDAY

Åh du søde fredag!

Du har været længe ventet og ikke mindst en eftertragtet dag ;-) Lige om lidt vil jeg holde weekend. Klappe computeren sammen og holde for alvor fri. Jeg skal ud og spise med C i aften og jeg glæder mig faktisk til lidt kærestetid muligvis med en film :-)

I morgen smutter jeg til Århus, hvor jeg først skal besøge min veninde Maria. Vi skal vist kigge lidt rundt i Århus, da der både er fest uge og food festival – og jeg siger jo aldrig nej til musik og mad ha ha ;-) Derefter tager vi sammen videre til min venindes kandidat fest, som skal fejres for fuld drøn!

Jeg glæder mig allerede til at se de søde veninder og besøge skønne Århus igen <3

Må I få en dejlig weekend søde mennesker <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: SILENT FOREST