Lime laks på pestopasta

ISKAFFE PÅ EN FREDAG

Et lille pip fra sygesengen!

Jeg sover ret meget i disse dage og får hvilet hovedet. Hvilket er godt for mig. Men jeg er dog også nået til et punkt nu, hvor jeg gerne vil være lidt mere frisk og gerne vil holde mig lidt vågen ;-)

Derfor sidder jeg lige nu under dynen med en kold iskaffe. Og ved I hvad? Det føles NOGET SÅ SKØNT, og pludselig føles det lidt som en fredag, også for mig – hvem der dog bare havde en liggestol at hvile sig i ;-)

Jeg arbejder lidt på at blive frisk til en weekend hvor kærestevennen fylder 30 år i morgen og nevøen fylder 1 år på søndag – så måske lidt iskaffe kan hjælpe på energien? I hope so!

Hvis I er til en lækker hjemmelavet iskaffe, så kan I finde opskriften HER. Og hvis I er til den lette (som jeg selv drikker i dag) så er den nemme opskrift HER.

Må I få en dejlig fredag og ikke mindst en god weekend <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lime laks på pestopasta