Sunday shopping

LATELY

Lidt billeder fra ugens løb som på må og få har været dejlig!

Jeg har haft en hyggelig weekend med datenight, et besøg i århus, veninder, arbejde og et hyggeligt besøg på Århus Street Food Festival i går med en sød veninde.
Og selvom weekenden var ret så skøn, så opgav mit lille hoved altså i går, hvor aftenen skulle have udviklet sig fra en skøn kandidatfest til en fantastisk bytur med søde veninder, men derimod gik jeg i seng med svimmelhed og hovedpine, Noget som jeg desværre døjer med i dag også.
Så nu har jeg puttet mig under dynen og håber på at svimmelheden forsvinder igen hurtigst muligt. Jeg skal jo gerne være klar til den kommende uge, som heldigvis er sparsommelig med planer og omhandler kun et spændende foredrag omkring bloggen, dokumenthåndtering, arbejde og en fødselsdagsfest. Så der skulle gerne være tid til at pleje mit lille hoved ;-)

Må I få en dejlig søndag <3

var optimist ang. vejret i lørdags og voilá regnen forsvandt ;-)

De fineste armbånd fra Hjerteforeningen – læs mere om kampagnen HER.

Havde cravings for burger og fritter hele ugen – så C blev overtalt til en greasy datenight ;-)

En glad type, trods en regnfuld fredag aften ;-)

Har modtaget den super fine halskæde med et sjovt statement <3

Super lækker mad på Street food festival med søde Maria <3

Værdsætter vores udsigt, når aftensolen slutter af med manér ;-)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday shopping