Sunday Shopping

Lately


Der er en omgang billeder fra i løbet af sidste uge. Selvom den har stået på en masse hvile, søvn og ganske lidt frisk luft, så var sidste uge alligevel en indholdsrig uge. Bevares, mange af mine planer blev aflyst og jeg er stadigvæk ikke ved mine fulde fem. Faktisk var jeg så uheldig at falde i går og slå hovedet, så jeg tager endnu en uge på langs. Heldigvis venter der mig en tur til Samsø i weekenden, som jeg håber på at kunne give mig lidt styrke. Så i denne uge handler det om mere hvile og søvn, så jeg forhåbentlig kan blive klar til weekenden og til at komme tilbage på arbejde igen :-)

Heldigvis får jeg hjælp og  IT support imens jeg ligger syg :-)

Søde C havde fødselsdag i lørdags og han skulle selvfølgelig fejres med en god og solid morgenmad, inden han tog videre til et cykelløb. Frisk type, ikke? ;-)

En god middag, behøver ikke at tage alverdens tid at kokkere. Denne ret med lime laks og pesto salat tager ikke mere end 20 min. at lave – se opskriften HER.

Det yngste familiemedlem, min nevø Frederik fyldte 1 år og blev fejret til en hyggelig middags komsammen :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Shopping