Sunday shopping

Lately

Sikke en uge!! Jeg er ved at være nogenlunde ovenpå igen og kan nu selv sidde bag skærmen og så småt blogge igen – med lidt hjælp fra sidelinjen. Men det går heldigvis fremad.

Efter snart 14 dage på langs, så var jeg nu alligevel lykkelig for at weekenden stod på en tur til Samsø, for jeg trængte til frisk luft, afslapning og et sted at komme ud. Og jeg må sige at den friske luft på Samsø har gjort underværker. Vi har taget nogle billeder fra turen og  jeg overvejer at vise lidt flere billeder derovre fra og muligvis lave en lille guide til jer, hvis der er stemning for dette?

Jeg føler mig mere klar til en ny uge, hvor jeg bla. starter på arbejde igen fra i morgen af. Og jeg glæder mig. Derudover er planerne få udover en bio-date og en parmiddag i weekenden. Simpelt og stille roligt. Hvilket nok er helt perfekt, hvis I spørger mig :-)

Vi er lige kommet hjem fra middag hos min mutti, som har holdt fødselsdag for familien i aften. Nu vil vi smide os på sofa og dase og hvile over indtrykkene fra en formidabel weekend.

Hav en dejlig søndag aften <3

Ny favoritslik – lakrids fra Samsø <3

Samt lækkerier fra Samsø, som jeg glæder mig til at prøve!!

En glad og noget udhvilet type..

Og den obligatoriske is – alt er tilladt når solen skinner ;-)

Kvalitetstid med ham her <3

Nok den bedste rejemad og hjemmelavet æblemost jeg har smagt <3

Og strandtur med svigerfamilien på Samsø.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday shopping