W.E.E.K.E.N.D

LOOK OF THE DAY: DRESS DOT

LOOK OF THE DAY: Kjole: Samsøe Samsøe// Pumps: Bianco (lignende HER)// Taske: Marc Jacobs//

Godmorgen fineste!

Åh jeg går lidt igennem en fase lige nu med mit pandehår. Det er gået fra at være et lige pandehår til at blive ret langt. Men det er også lige præcis blevet den længde, hvor det er ustyrligt, tykt og strittende. Argh! Jeg har lidt et issue med det for tiden. Så jeg håber at en tur ved frisøren i morgen kan ændre det. Ellers bliver det med knold og pandehåret oppe, indtil håret har groet sig langt nok ;-)

Et nyt outfit fra denne uge, hvor vejret pludselig lige har taget en vild drejning! Hvor blev det der efterår af, som jeg har glædet mig til? Oh well, så snupper jeg da bare et par ekstra dage med bare ben ;-)

?Indlægget kan indeholde affilliate links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W.E.E.K.E.N.D