En ulykke kommer sjældent alene

LOOK OF THE DAY: SWEET SEPTEMBER

LOOK OF THE DAY: Strik: Saint Tropez// Nederdel: Mango// Pumps: Bianco// Taske: Marc Jacobs//

Hvis vi lige skruer tiden et par uger tilbage, så var jeg på kaffedate med søde C. Solen skinnede og det var en oplagt mulighed at lokke C til at skyde et par billeder af dagens outfit, som var ret søndags casual. Jeg er ret vild med den mørke blå farve, så meget at jeg den dag var hoppet i et helt blåt sæt ;-) Strikken glæder jeg mig specielt til at hoppe i, når efteråret for alvor bryder frem.

Er jeg den eneste der craver lidt efterår lige nu? Bare en koldere temperatur, så jeg kan pakke mig ind i bløde striktrøjer og drikke varme drikke ;-)

Egentlig burde man bestille en afbudsrejse til et varmere sted. Men jeg ved at der venter sig en lille mini getaway i oktober. Mere om det på et senere tidspunkt :-)

?Indlægget kan indeholde affilliate links

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ulykke kommer sjældent alene