LOOK OF THE DAY: SATURDAY FUN

SÅ GLEMSOM!

Nu er det jo ikke fordi jeg laver så mange ulykker, at jeg kan poste nye historier til jer hver uge. MEN tænk engang, jeg har allerede en ny historie jeg kan ryste ud af ærmet. Hvor klodset og glemsom har man lov at være?

I lørdags pakkede jeg bilen med den halve garderobe, sko og tasker. Jeg skulle nemlig besøge min søde veninde Maria I Århus og senere om aftenen til fest med nogle søde veninder.

Jeg sidder i bilen på vej til Århus og tjekker adskillige gange om dankortet og kørekortet nu er pakket. Sjovt nok, så var jeg rimelig selvsikker om at alt andet jo var pakket bagerst i bilen.

Altså indtil jeg kom til Århus….

For jeg parkere ligeså fint udenfor Marias lejlighed. Går ind og giver hende det største knus, da det er længe siden jeg sidst har besøgt hende. Jeg meddeler hende at jeg lige ville tømme bilen for alt min oppakning, da jeg nemlig skal overnatte hos Maria.

Til min store overraskelse går jeg om bag bilen og åbner bagagerum og finder “kun” mine sko, tasker og jakker. Min taske? Nå den må ligge på bagsædet. Næh.. På forsædet? Næh heller ikke der.. Tumpen her, har pakket en ret så proppet taske, men har ladet den stå derhjemme i huset. Tasken med fladjern, festkjolen, makeuppen, parfumen og generelt bare en masse tøj!

Så der stod jeg i bare ben (nogle var lidt optimistiske at tage en kjole på, selvom vejret og vejrudsigten meldte regn regn regn) og kunne ikke skifte til andet tøj. Nogen havde jo været lidt praktisk og pakke et par bukser, i så fald at det blev koldt og regnen ikke stoppede. Nogen var sågar også mega upraktisk og glemme tasken ;-)

Oh well til mit lucky strike – så regnede det ikke resten af dagen ;-) Og heldigvis havde jeg en sød veninde, som bor i samme by som jeg, og som heldigvis også skulle til selvsamme fest om aftenen, som kunne smutte forbi og tage min taske med ;-) Safed!!

Og så tror jeg vist lige at undertegnede dobbelttjekker bilen næste gang hun skal på tur ;-)

1 kommentar

  • Hahaha, du gør det igen!! Er vild med det – godt det ikke kun er mig der er klodset ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SATURDAY FUN