NAILS: MAUVE

Sandheden om mænds hukommelse

Det er faktisk videnskabeligt bevist at mænd husker dårligere end kvinder. Såsom vores årsdage, vores øjenfarve eller at hænge det våde vasketøj til tørre. Og det er ikke altid at det bliver vel modtaget når hændelserne sker. Men hvordan kommer man i good standing igen?

Jo nu skal du høre! Anthon Berg kører lige nu en sjov kampagne, som skal hjælpe de stakkels mænd med at komme i good standing hos fruen.

Anthon Bergs analyse viser, at 80% af danske mænd jævnligt tænker på at forsøde kæresten på den ene og anden måde. Problemet er bare, at halvdelen af denne markante procentdel aldrig får det gjort.

Det vil Anthon Berg gerne hjælpe med at lave om på. I den forbindelse har chokoladespecialisten forhørt sig ved kvinderne, om hvad det er, de gerne vil have os mænd til at gøre mere af.

Sådan blev resultatet:

  • Slyng med flere søde ord, kys, kram og kærlighedserklæringer.
  • Forkæl med ?retten til fjernbetjeningen?, ?maden serveret? eller en god flaske vin på en hverdag.
  • Kom hjem med blomster og/eller chokolade på en hverdag (tror dog også at weekender giver bonus).

Lyder det mon bekendt for nogle af jer piger? ;-)

Hvis ovenstående er lidt for krævende for jeres mænd – så se blot med i Anthon Bergs nye reklamefilm, hvor de tipper jeres mænd om hvordan de kan vinde det helt perfekte Good Standing kit ;-)


Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: MAUVE