A YEAR AGO: AUGUST

Status på avocadotræ – 5 måneder

Jeg synes lige at jeg ville give jer en update på mit lille avocadotræ, som jeg plantede for 5 måneder siden. (Se med HER) Det lille træ vokser langsomt, men jeg synes at farten er sat op de sidste par måneder. Den lille sten er blevet til et lille træ og der er kommet flere blade på nu.

Her en uge efter at billederne er blevet taget, har jeg nippet de nederste blade af og plantet den i jord. Egentlig skulle man efter reglen vist nok først plante det lille træ når det var vokset 17 cm.
Men nu hvor det lille træ måler 10 cm og bladene vokser sig længere og nærmest falder på træet, så ville jeg alligevel give det et forsøg.

Jeg er spændt på om træet holder og om den vil vokse sig større. Jeg giver en update sidst på måneden, for så fylder det lille træ nemlig 6 måneder ;-)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: AUGUST