LOOK OF THE DAY: SWEET SEPTEMBER

Tunbøffer med nudelsalat

Det er nærmest blevet en tradition herhjemme, at vi hver fredag skåler i et godt glas vin og spiser en god middag.
Det er faktisk C og min helt egen aften, hvor vi taler løst og fast om ugens løb – hvilket er rart efter en hektisk uge for os begge to.

Og for et par uger siden stod den altså på tunbøffer og nudelsalat. Mmm.. Det er vist ingen hemmelighed at vi er ret begejstret for fisk herhjemme? ;-)

En simpel ret, som ikke kræver alverdens ingredienser – ligesom alle mine andre opskrifter ;-)

Du skal bruge:

  • 2 gode tunbøffer (vi købte et par store tunbøffer hos fiskehandleren)
  • Glasnudler
  • 2 gulerødder
  • 2 Forårsløg
  • 2 radiser
  • 1 chili

Dressing

  • Saften fra 1 lime
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 tsk honning
  • Salt og peber efter smag

Bland dressingen og sæt den på køl. Start med at koge nudlerne som anvist på pakken. Put gerne lidt af dressingen i nudlerne imens de koger – dette trick sørger for at nudlerne ikke klistrer for meget sammen. Lad dem køle lidt af. Imens skræller du gulerødderne og river dem i tynde strimler. Rens radiserne og skær dem i tynde skiver. Rens chilien for kerner og skær den i halve stykker. Bland salaten med nudlerne og kom dressingen i.

Lyn steg bøfferne i ca. 1-2 minutter afhængig af tykkelsen. Bøfferne skal fortsat være rå og røde indvendige.

Server bøfferne med det samme sammen med nuddelsalaten og gerne med et godt glas hvidvin.

VELBEKOMME! <3

Vi spiste lidt marinerede rejer som snacks både før og efter ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SWEET SEPTEMBER