SÅ PINLIGT!

VENINDER LÆNGE LEVE

Dengang jeg var lille, så var det enormt populært med venindehalskæde. I ved de der halskæder, hvor vedhænget var et halv hjerte. Et halvt til dig selv og et halvt til din bedste veninde. Jeg husker tydeligt at de var SÅ betydningsfulde og jeg følte mig så knyttet til min bedste veninde Louise, mere end nogensinde ;-)

Og jeg må indrømme, at jeg af og til godt kan komme til at savne den halskæde og dens betydning. For der var altså et eller andet kært og specielt, ved at dele en halskæde med sin bedste veninde!

Mine søstre, min mor, mine tætteste veninder, barndomsveninder – ja generelt alle mine veninder, som jeg hver dag er super taknemmelige for, at jeg hver dag kan se, røre, kramme og ikke mindst nyde deres selskab. Det er egentlig noget man af og til kan tage for givet. Og det er jo bund i grund HELT OKAY, at man en gang imellem kommer til at glemme denne taknemmelighed og at man ikke lige fik ringet tilbage til veninden eller man aflyste aftalen med sin søster. For vi er jo allesammen mennesker :-)

Derfor er det SÅ SEJT, at Hjerteforeningen kan minde os om engang imellem om at huske at passe og pleje vores nærmeste og vores veninder. Og ikke mindst passe på vores eget hjerte.

Jeg er ret vild med den nyeste kampagne fra Hjerteforeningen Veninder længe leve Veninder længe leve, hvor der er sat ekstra fokus på kvinders hjerter. De har simpelthen designet de fineste armbånd, som symbolisere hjertet og veninders bånd/ringe. Og jeg er SÅ vild med dem, at de allerede pynter ret så fint i min smykkeboks ;-) Faktisk hænger de også på mig og er allerede blevet en del af mit outfit hver dag ;-)

I kan se nærmere på armbåndene HER og læse mere om deres kampagne. Husk, at hver gang du køber et armbånd, så støtter du forskningen i kvinders hjerter.

Så forkæl dig selv og din veninde med disse fine veninde armbånd <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ PINLIGT!