50 % på ELLOS.DK

W.E.E.K.E.N.D

YAY! Det er fredag og ikke en dag for tidligt, hvis I spørger mig!
Jeg har været lidt småsvimmel her resten af ugen, så jeg kunne godt bruge noget weekend, ret hurtigt. Og sikke en af slagsen!! Jeg skal til fødselsdag i morgen og…. så har jeg faktisk ikke andre planer udover at sove, spise, læse, slappe af og måske kysse lidt på kæresten. Og ved I hvad? JEG GLÆDER MIG! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft en weekend med så få planer. Og velviden om at resten af september, oktober og november er fuldt booket, så er det altså rart med en weekend hvor der kun står en ting på programmet.. Ahhh… ;-) 

Jeg vil smutte på arbejde (skal have lidt IT hjælp fra din lokale IT partner

Hav en dejlig weekend, fineste <3 og senere hen købe ind til en hyggelig middag og måske senere sippe lidt af en Aperol Spritz og nyde summen af fredag!

PS. Jep nogen har kludret i min kalender – mon jeg har været en dag foran hele ugen??

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 % på ELLOS.DK