CHAMPAGNE FRIDAY

AUTUMN I LOVE YOU!

Jeg har nævnt det tidligere, at efteråret gør noget helt specielt ved mig.

Jeg får lyst til at bruge uendelig mængder af tid i køkkenet og afprøve og finde på nye madopskrifter.

Faktisk har jeg også fundet ud af at det giver mig en vis ro. Jeg hygger mig når jeg bager eller laver mad. Jeg er struktureret og elsker at bruge tid i vores køkken. Så derfor vil jeg også komme til at bruge mange flere timer, især fordi jeg er inde i en fase lige nu, hvor jeg bruger tid på det jeg allermest har lyst til og som gør noget godt for mig og mit humør. Og bagning er jo ikke helt dårligt – det kan man jo kun blive glad af og ikke mindst blive mere lykkelig over gode bageopskrifter ;-) Og så er vi ret glade for bagværk herhjemme, så det falder helt sikkert i god jord ;-)

Glæd jer til en masse lækre opskrifter <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHAMPAGNE FRIDAY