HEY THERE

FALKENBERG STRANDBAD

I efterårsferien rejste jeg til Sverige, da min søster og jeg var blevet inviteret til at besøge smukke Falkenberg Strandbad. Så tidlig onsdag morgen satte vi kursen mod Sverige. Da vi begge er fan af roadtrips, køreslik og musik, så var det jo intet problem for os at køre hele vejen. Turen tog omkring 5,5 timer uden at køre forkert, vel at mærke ;-) ha ha..

Falkenberg er et smukt badehotel på en ligeså smuk beliggenhed på stranden. (ikke ved stranden men PÅ stranden). Vi blev indlogeret på et smukt blåt værelse med havudsigt.

Værelset var indrettet i en meget svensk, lys og romantisk, marin stil. Og et dejligt STORT værelse, måske nærmere betegnet en lille suite. Måske man skulle have taget kæresten med, da værelset, hele hotellet og spa området var meget romantisk anlagt ha ha..

Som en sød velkomst fra hotellet, så stod der champagne og lidt sødt klar til os på værelset da vi ankom. Og det skal man jo ikke lade gå til spilde, vel? Faktisk nåede vi at blive lidt glade i låget og måtte lige en tur ned i spa’en for at dulme det værste beruselses boblerier ;-)

Og SIKKE en spa!! Ahh der var en fantastisk aroma over hele hotellet, som om hele hotellet duftede af spa og afslapning – lige præcis hvad vi begge havde brug for!

I deres fantastiske og smukke spa område var der en opvarmet aflang pool, hvor man kunne nyde alverdens kølige drikke og nyde udsigten ud til havet/stranden. Og når vi var trætte, så lagde vi os ind i deres pejsestue. En stue jeg bestemt ikke ville have noget imod at indføre i indretningen herhjemme ;-)

Forestil jer en pejs midt i rummet og rundt om var der fyldt med fine senge, hvor man kunne læse et blad, tage en lille lur og ellers nyde et glas koldt at drikke. Og undertegnede måtte overgive sig til drømmelandet, efter en “hård” rejse til Sverige ;-)

Om aftenen var vi inviteret på middag i deres skønne restaurant. Madoplevelsen var blandet. Forretten var lækker, Hovedretten var spændende og nytænkende. Men desserterne var vi ikke så begejstret for og mest af alt var det en underlig sammensætning.

Jeg beklager at jeg ikke har flere billeder af maden, men mit kamera og lyset drillede mig.

Selvom man om aftenen spiser en overdådig middag, så var min søster og jeg skrupsultne når vi vågnede om morgenen. Heldigvis serverede hotellet en stor morgenmad buffet, hvor der var alt fra (korrekte) blødkogte æg, scrambled eggs til lækre crossainter og min yndlings PANDEKAGER! Der var virkelig alt hvad hjertet begærer.

Udover at plaske rundt poolen og bare slappe af, så brugte vi tiden på at gå ture på stranden og nyde udsigten ud til den smukke badebro. Derudover var vi også ude og kigge lidt på smukke Falkenberg og fik smagt på de lækre kanelbullar .

Vi tilbragte 2 dage på Falkenberg Strandbad og jeg kunne have boet der i en hel uge, hvis det stod til mig og min pengepung ;-) Opholdet og turen derop er lidt til den pebret side, men hvis man ønsker at komme lidt væk, og gerne vil slappe lidt af og få den ultimative spa oplevelse, så vil jeg klart anbefale Falkenberg Strandbad. Jeg vil i hvert fald tilbage igen på et tidspunkt. Muligvis med min kæreste, da hotellet er ret romantisk anlagt. ;-)

TAK for denne gang Falkenberg Strandbad og på gensyn <3

Falkenberg Strandbad havde inviteret os på opholdet og spabehandling. Og tak for det! :-)
Vi betalte selv for en ekstra overnatning, da vi trængte til mere end 24 timers afslapning ;-)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEY THERE