NAILS: KVARTS

FØLGER I MED?

Jeg synes det er SÅ dejligt at I søde læsere følger med hver dag her på bloggen. Det er virkelig hyggeligt at I er med i min hverdag og I fortæller jeres egne meninger og kommer med jeres historier – jeg ELSKER at læse dem :-)

Men jeg kan af og til blive lidt nysgerrig på hvordan I følger med? Følger I mon med fra facebook? Eller bloglovin? Eller kender I bloggen fra min Instagram?

Jeg er altid interesseret i at gøre bloggen bedre og jeg vil rigtig gerne gøre det mere venligt for jer at følge med. Så fortæl gerne her under i kommentarfeltet hvordan I følger med her på bloggen – så skal jeg gøre mit til at forbedre henvisningerne :-)

Husk at I kan følge med i min hverdag:

Facebook HER – her deler jeg dagens indlæg og kommer gerne med en lille historie af og til. Derudover deler jeg også links og billeder, som ikke nødvendigvis kommer på bloggen.

Instagram HER – her deler jeg alle mine billeder fra min hverdag helt fra min morgen til når jeg går i seng om aftenen. Mange af billederne ender aldrig på bloggen, men hvis I gerne vil følge lidt mere med udover bloggen, så er I velkommen til at følge mig på Instagram :-)

Bloglovin HER – Denne profil giver jeg dagens updates på blogindlæg, ikke blot fra mig men også fra andre blogs du følger. På denne måde får du et bedre overblik over alle de blogs du følger.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: KVARTS