POTATO SOUP// KARTOFFEL SUPPE

HAPPY HALLOWEEN

Halloween har nærmest taget Danmark med storm i år. Alle vegne oser stemningen af Halloween, men er det virkelig noget vi danskere har taget til os?

Er I mon med på traditionen i år? Egentlig tænker jeg, at enten er man for eller imod. Man kan sammenligne det lidt med valentins dag, hvor der også er delte meninger om vi skal tage traditionen til os.

Herhjemme er halloween ikke gået forbi. Eller.. Jeg har pyntet lidt herhjemme og har da sågar også været i gang med kniven og skåret græskar.

Dog må jeg indrømme at jeg kom ud for et lille uheld eller nok nærmere en pinlig episode tidligere i dag!

For selvom det er halloween og man jo egentlig skal være forberedt på lidt af hvert og gerne have indkøbt lidt søde sager til gæster, der huser hvert hus denne aften. Så må jeg nok indrømme at jeg HAR GLEMT AT KØBE SLIKKET!

Spørg mig lige om det var pinligt at åbne døren for 2 små søde piger, der var klædt ud som henholdsvis dracula og engel. Og så står der en total uviden voksen i døren, som ikke engang kunne tilbyde dem rosiner eller slik. Sidstnævnte var fordi undertegnede selv havde spist det! ;-)

UNDSKYLD! Jeg lover at være mere forberedt på det næste år! I promise! ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POTATO SOUP// KARTOFFEL SUPPE