LATELY

IMENS JEG VENTER MIG!

?OKAY, afskriv mig gerne efter det her – men helt ærlig der er KUN 2 måneder til JUL!!

Teknisk set er der jo rent faktisk kun 1 måned til at det er tilladt at gå juleamok – i hvert fald herhjemme ;-) ha ha.. Men jeg elsker altså jul og jeg bliver noget så glad i låget i december måned, fordi det er en måned med glæde, gaver, julebuffet, kagespisning og bare generelt en god stemning – specielt hvis man hører højt nok julemusik ;-)

Faktisk bliver jeg Henriette 4 år ligeså snart vi blot rammer 1. advent og hele hytten bliver selvfølgelig pyntet til alt glimter og glitter – okay okay det er måske for meget sagt! ;-) 
Men i år glæder jeg ekstra meget, da jeg jo er flyttet ind i Hr. Skovs hus og derfor i år har et HELT hus at pynte op. Og nå ja så må det allerbedste være, at vi skal have et lille juletræ!! (wuuhuu!) Jeg har aldrig før haft mit eget lille juletræ og i år er der netop plads til dette. 

Jeg kommer allerede lidt i julestemning nu hvor jeg sidder og planlægger lidt lækre julekonkurrencer til i december måned – så er det vel tilladt, ikke?

Okay nu har jeg sagt det out in the open – og jeg skal nok prøve ikke at nævne mere julerier før vi rammer 1. advent ;-)

4 kommentarer

 • Haha, jeg har det på præcis samme måde! I går aftes var jeg hjemme og spise hos mine forældre. Imens vi sad og spiste, kom jeg i tanke om, at om præcis 2 måneder, ville vi sidde og spise risengrød og det ville være lille-juleaften. Jeg glæder mig så vanvittig meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ej hvor er jeg dog glad for at jeg ikke er den eneste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Dejlig at høre det er ikke bare mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha nej bestemt ikke! Og jeg håber da ikke at vi er de eneste

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY