Sunday shopping

Lately

Når Hr. Skov insisterer på at se Formel1 – så er man jo nødsaget til at se SKAM, ikke? ;-)

Jeg beklager stilheden fra min side på bloggen i denne uge. Jeg var ramt af endnu en omgang sygdom, så var sengeliggende i endnu et par dage. Derfor er det også få billeder der er blevet taget i denne uge – jeg tænkte at I nok ikke var så interesseret i billeder af min dyne, min sofa og vores tv ;-)

Men udover at have brugt dagene på at kede sig og sove, så brugte jeg lidt af tiden på at forelske mig i serien SKAM. Ja, I har sikkert hørt det fra andre eller læst det alle steder på nettet. Men serien SKAM, er en norsk serie, hvor man følger 5 gymnasie elever i deres hverdag med bla. kærestesorger, kampen om popularitet, op- og ned ture.

Jeg slugte hurtigt 5 episoder (hvert afsnit tager kun 20 min!!) og jeg ligger nu også på sofaen ;-) I kan se serien HER.

Jeg prøver så småt at blogge igen, men jeg får stadigvæk hjælp fra søde Line, som har været min såkaldte “kuglepen” imens det her sygdom har stået på :-)

Søndags gåtur i regnvejr! Første gåtur i noget der føles som en evighed :-)

Pandekager er min favoritspise når jeg er syg. ;-) Opskrift HER.

har spist is som en 4-årig. Masser af sauce og krymmel! ;-)

Føler mig mere frisk og klar til en ny uge!

4 kommentarer

 • Æv, det er bare ikke noget ved at være syg. Det er så kedeligt. Men hey, lækkert med pandekager og is

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg elsker også SKAM! Glæder mig så meget til fredag, når hele ugens små afsnit bliver samlet til et helt! #drittkult

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha åh ja jeg glæder mig allerede til sæson 3 – jeg er blevet helt bidt af det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo meget forskelligt hvordan man har det med serien. Enten så kan man lide den eller også falder det ikke i ens smag. Men giv det i hvert fald sæson 1 chance

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday shopping