Sunday shopping

Lately

Min lille brændnældeblomst har fået en ekstra lille blomst på toppen. Såå fin!

Jeg ved ikke med jer, men jeg er altså ret fan at vi har fået en ekstra time i dag. Jeg føler at jeg har fået foræret en ekstra time i døgnet, som har givet mig et ekstra skud energi. Og det er er altså rart, skulle jeg hilse at sige! ;-) Specielt når man lige er kommet hjem fra fødselsdagsfrokost hos svigerfamilien og at man allermest har lyst til at smide sig i vores hjørnesofa.

Denne uge har bragt utrolig meget mad og snacks, eller sådan føltes det nok, når man kigger ugens billeder igennem ;-)

Den kommende uge kommer til at forløbe sig noget mere roligt med bla. en kaffedate med @jennifergeertsen og en herlig middag sidst på ugen. Og nå ja så skal jeg forberede lidt adventshalløj til jer, som jeg glæder mig til at røbe for jer på et senere tidspunkt ;-)

Hav en dejlig søndag aften <3

Har lunet mig på den nemme og smagfulde rødbedesuppe, se opskrift HER.

har pyntet huset med halloween pynt og græskar, SÅ hyggeligt!

har været til pigemiddag med nogle dejlige veninder…

havde datenight i går med ham den søde, Hr. Skov <3

har spist rester af lögodis, fra vores tur i Sverige ;-)

2 fine lakker, som skal præge næste uges torsdagsnegle ;-)

når man selv er et barn og bor sammen med et barn ;-) ha ha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday shopping