PRESS DAYS

LOOK OF THE DAY: MONDAY SUIT

LOOK OF THE DAY: Trenchcoat: Minus// Skjorte: NoaNoa// Jeans: Selected Femme// Pumps: Bianco// Tørklæde: Pieces// Taske: Marc Jacobs//

Hold nu op hvor jeg dog elsker ferie! Jeg føler at jeg har fået et lille skud energi, som giver mig lyst til at rydde op i gemmeren, være kreativ herhjemme og ikke mindst bruge et par timer i køkkenet. Og jeg elsker det! :-)

Outfittet er fra i aftes, hvor jeg var til familiemiddag, hvor vi skulle møde byde et nyt familiemedlem velkommen. Det var super hyggeligt og ikke mindst rart at kunne sidde indenfor, imens regnen piskede udenfor. En rigtig efterårs aften :-) Dog knap så sjovt at tage outfitbilleder i støvregn ha ha ;-)

I dag er jeg også på farten, da jeg lige om lidt tager videre til en fødselsdag. Sådan er det jo med ferie, man får altid planlagt den væk, selvom man nu mest har lyst til at ligge på vores sofa! ;-)

?Indlægget kan indeholde affilliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRESS DAYS