BORDEAUX EXQUIS

LOOK OF THE DAY: Same but different

LOOK OF THE DAY: Coatigan: Minus// Bluse: Minus// Jeans: Selected Femme// Støvler: Bianco// Halskæde: Hvisk// Taske: Marc Jacobs//

Da vi på 2. dagen i Sverige ville køre en lille tur rundt i Falkenberg havde jeg dette outfit på. Senere på dagen ville jeg snappe til Hr. Skov om ALT var ok i Sverige. Den søde mand snappede tilbage med svaret “Har du ikke haft den bluse på i flere dage nu?
Min søster og jeg rystede på hovedet og grinte, imens vi i kor råbte MÆND! Ha ha..

Men når man er ekstra glad for noget, så er det vel okay at gå lidt oftere med det, ikke? Specielt hvis man har det i flere farver?

Okay okay jeg har måske lidt for mange rullekravebluser i forskellige farver. Eller det synes Hr. Skov vist, eftersom han forvekslede min bluse med min anden rullekrave bluse, som jeg havde på dagen forinden. Tsk… Hvorfor ligger mænd overhovedet mærke til sådan noget? ;-)

Anyways – så er her outfittet fra en af dagene i Sverige ;-) Det samme – men anderledes ;-)

Hav en dejlig fredag! <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BORDEAUX EXQUIS