NAILS: ROUGE ÉRABLE

MY DADDY O

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde og dermed er det også blevet weekend for mig! YAY!

Ikke nok med at jeg om et par timer sætter kursen mod Aalborg sammen med mine søstre for at besøge min kære far, så bliver det alligevel noget af weekend, som er booket til randen. Men hvad betyder det, når det er nogle rare planer der ligger forud.
?Der venter alt fra en shoppetur i Aalborgs gader, en hyggelig frokost date med en sød veninde, middag med nogle herlige venner og et sjovt photoshoot på søndag.

?Ak ja, jeg keder mig bestemt ikke, men jeg sørger også for at hvile mig indimellem, så jeg ikke overanstrenger mig for meget. Specielt fordi jeg stadigvæk ikke er 100 % på banen endnu, så jeg træder lidt varsomt med hvad jeg kan holde til og så får jeg hjælp fra min søde IT partner.

Mon I har nogle dejlige planer for weekenden? Eller blot en afslapningsweekend? 

Uanset så ønsker jeg jer en dejlig weekend! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: ROUGE ÉRABLE