FØLGER I MED?

Pizzasnegle lige til madpakken

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes det er ret så hyggeligt at bage her i efterårsferien og hvorfor så ikke bage noget, som kan spare dig tiden efter ferien? F. eks ville de her lækre pizzasnegle passe perfekt til madpakken, mellemmåltidet eller blot som en god snack til når du er på arbejde. Og ved I hvad? De er SÅ nemme at lave og tilberedningstiden tager under 30 minutter, altså uden hævning ;-)

Se opskriften herunder :-)

Ca. 30 pizzasnegle

Du skal bruge:

Til dejen:

 • 1 1/4 pk. gær
 • 1/2 dl olie
 • Ca. 900 g mel
 • 5 dl mælk
 • 1 tsk salt
 • 1 lille tsk sukker

Til saucen:

 • 3 dl pizza sauce
 • 300 g skinke (skinkestrimler eller tern)
 • 2 revne løg
 • Oregano
 • Evt. revet ost

Start med at lune mælken i en gryde. Den skal være lillefingervarm. Kun ganske lun. Hæld mælken i en skål og rør gæren rundt til den er opløst. Kom derefter alle ingredienserne i og rør rundt til dejen bliver mere fast. Dejen æltes til den er blød og smidig. Lad dejen hæve i en time i overdækket skål. I mellemtiden kan du røre tingene sammen til saucen. Løgene hakkes fint og svitses let på panden. Og resten blandes sammen. Hvis du bruger ost, så vent med osten til pynt.
Når dejen er hævet til dobbelt størrelse rulles dejen ud i 4 dele. Hver del rulles ud i en firkant ca. 10X15 cm, hvor fyldet og osten hældes på. Rul dejen fast sammen, så det bliver til en roulade. Skær derefter den i skiver på 2 cm. Kom sneglene på en bageplade og drys med evt. mere ost og oregano. Sneglene bages i ovnene ved 225 grader i ca. 15 minutter.
Lad dem køle lidt af på en rist og spis dem lune. Velbekomme!

Et godt tip: Kom 4 styk i en frysepose og put dem i fryseren. På den måde har du altid lækre pizzasnegle klar. :-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØLGER I MED?