KOLDHÆVEDE HØRFRØ BOLLER

PRESS DAYS

I weekenden brugte jeg tiden fornuftigt på at snuse lidt til pre-spring kollektion ved de forskellige PR-bureauer. Det vrimler nemlig i øjeblikket med såkaldte pressedage hos bureauerne, hvor både pressen, magasiner og bloggere bliver inviteret til at se på nye kollektioner. Og ÅH MANNER jeg glæder mig allerede lidt til forår og sommer næste år – det er vel okay, ikke? ;-)

Selvom jeg elsker efterår og vinter, så fandt jeg nu alligevel ret mange favoritter i blandt, som jeg glæder mig til at hoppe i i det nye år. Selvom det virkede helt surrealistisk at stå indenfor og kigge på lyse farver, imens kulden og blæsten bider udenfor ;-)

Udover at kigge på tøj og accessories, så bliver vi bloggere altid så forkælet når vi er ude. Og hvis der er en ting vi bloggere elsker, så er det MAD! Og hos CPH Fashion Lab havde de disket op med det lækreste økologiske og lactosefri bord. Så super fedt at servere mad og drikke med omtanke og det smagte herligt! Man bliver jo også lidt sulten efter at kigge på tøj ;-)

Et nyt mærke og en miljørigtig kollektion, som jeg glæder mig til at vise frem!

Indimellem kollektionerne valgte jeg at snuppe en frokost med falafel og en ananasjuice – det var nok den bedste falafel frokost jeg nogensinde har fået. Og så overvejer om man kunne gøre kunsten efter derhjemme ;-)

Det har været nogle lange dage og med tusindevis af indtryk. Men selv med ømme fødder og ben, så er det nu altid det værd at komme på pressedage og se trenden næste år. Jeg glæder mig i hvert fald allerede til foråret. Men lad os nu liiiige nyde efteråret, ikke? ;-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOLDHÆVEDE HØRFRØ BOLLER