Pizzasnegle lige til madpakken

SKAMferet

Oh no oh no oh no… Jeg er netop gået i gang med 3. sæson af serien SKAM. En serie der mere eller mindre har taget Skandinavien med storm. Faktisk må jeg indrømme at jeg har set de første to sæsoner hele to gange.

Jeg blev nysgerrig da folk i mit netværk begyndte at reklamere for serien og hoppede derfor med på vognen for at se hvad det var for noget. Og jeg blev ramt, SÅ ramt at jeg slugte begge sæsoner på en dag. (Hvert afsnit tager ca. 20 min, så det går hurtigt)
Og da jeg i torsdags var i Sverige på spa ophold, introducerede jeg serien for min søster. Hvilket jeg aldrig skulle have gjort – for vi brugte temmelig meget tid i sengen med min computer placeret i mellem os og så gik 1. og 2. sæson ligesom i gang ;-)

Jeg kan klart anbefale serien og jeg bliver sgu lidt nostalgisk når jeg ser den og tænker tilbage på mine barndomsveninder og vores drama dengang ;-) ha ha..

Jeg er noget så træt i dag efter en formidabel polterabend for min veninde i går – så jeg snupper lige et par afsnit mere af SKAM på sofaen ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizzasnegle lige til madpakken