HELLO OCTOBER

Souvenirs

Nogle køber miniature seværdigheder, flag og andre souvenirs. Nå mig? Jeg køber madvarer og specialiteter ;-) Story of my life – altid på udkig efter mad ;-) ha ha..

Da jeg sidste weekend var på besøg på Samsø, så var vi i den hyggeligste lille købmandsgård. Butikken af samme navn, har alt hvad hjertet begærer af Samsø specialiteter, lige fra de sødeste lakridser til snaps og diverse madlavnings ingredienser. Og undertegnede kunne bruge en masse tid på at studere hver enkelt vare ;-)

Jeg fik bla. købt en sød hindbærsnaps, som jeg allerede glæder mig til at sippe til, når vi skal servere dessert her i efteråret.

Derudover er det jo et must at smage på ægte tradtionel Samsø marmelade. Denne faldt jeg for med det samme – mest pga. af navnet Sommerjam ;-)

?Og et godt alternativ til vores nutella derhjemme. Økologisk Hasselnød chokolade karamel creme – noget jeg længe selv gerne ville prøve at lave. Men nu prøver jeg lige den købte slags først – bare lige for at teste smagen ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO OCTOBER