5 sprøde brød opskrifter

10 KJOLER TIL VINTERBRYLLUP

Affilliate links: 1. Minus / 2. Selected Femme / 3. Ganni / 4. YAS / 5. YAS / 6. Second Female / 7. Second Female / 8. Selected Femme / 9. Selected Femme / 10. Selected Femme/

Vi skal til bryllup på lørdag hos en af mine veninder fra den famøse Vinlub. Og der er altså noget helt særligt ved sådan et vinterbryllup, specielt fordi det er anderledes og fordi det har sin helt egen varme og sjæl, at holde det på sådan en fin novemberdag!
Men af hensyn til påklædning, kan det godt blive lidt af en udfordring for os piger at klæde sig efter vejret. Ahem, vi behøver ikke nogen såkaldt regnflod eller snestorm ;-)

Jeg har derfor fundet 10 skønne kjoler som ville være gode muligheder til et vinterbryllup. Både lange og korte kjoler. Farverige og dæmpet. Og elegante uden at være galla.
Jeg er nemlig ikke den helt store galla-tøs, men nok mere end elegant cocktail-kjole-pige ;-)

Jeg er stadigvæk lidt i overvejelse hvad angår kjole til på lørdag. Jeg overvejer at gå i gemmeren og finde en de gamle kjoler frem. Det er så typisk mig at først finde ud af hvad jeg skal have på den gældende dag ;-) ha ha..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 sprøde brød opskrifter