A YEAR AGO: OKTOBER 2015

12 ADVENTSGAVER TIL HENDE

Affilliate links: 1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER// 11. HER// 12. HER//

Uh tiden nærmer sig stille og før vi ved af det, så er det advent lige om lidt! OG JEG GLÆDER MIG! Specielt fordi at Hr. Skov og jeg i år har valgt at give hinanden adventsgaver! Jeg er ellevild! Og nok mest fordi, at jeg aldrig har givet en kæreste adventsgaver før. Ahem nogle var jo single i et par år inden jeg fandt Hr. Skov, så det er nok min undskyldning ;-)

Men hvad skal man lige give i adventsgaver? Jeg har fundet nogle lækre sager, som enhver pige ville holde af – så sørg lige for at prikke til kæresten eller manden og give de her tips videre ;-)
Til gengæld, så lover jeg at komme med 10 tips til gode adventsgaver til jeres mænd, som tak ;-)

1 kommentar

  • Vil så gerne have advents gaver i år både af min kæreste og mor, men tror desværre det er lidt for dyrt for dem, haha!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: OKTOBER 2015