12 adventsgaver til ham

5 sprøde brød opskrifter

Koldthævede hørfrø boller HER

OKAY, indrømmet! Jeg er en brød-afhængig-sulten-med-masser-af-smør-på-brødet pige!
Jeg elsker brød og jeg kunne nærmest leve af brød og smør. Og måske lidt ost og muligvis denne lemoncurd. Dermed sagt – jeg kan ikke komme udenom brød!

Men faktisk må jeg også indrømme at mit brød forbrug er skåret væsentligt ned, efter jeg i februar flyttede ind hos Hr. Skov. Og der er faktisk ikke nogen særlig grund til dette. Vi har bare “glemt” at brød findes i nogle dage. Og så har der ikke ligefrem været oceaner af tid til at bage brød i køkkenet, selvom jeg stadigvæk sværger til at det KUN tager 5 min at bikse en dej sammen. Ahem..

Så nu vil jeg lige slå et slag for brød! (Hø hø) Jeg deler derfor 5 gode og sprøde opskrifter på brød, som jeg elsker og holder af <3

Lækkert glutenfri rugbrød HER

Sprøde durumboller HER

Nemme glutenfri boller HER

Bløde morgenboller HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 adventsgaver til ham