Oktober favoritter

AND MED SESAMRISTEDE RØDEBEDE & BØNNERFRITTER

GLÆDELIG MORTENS AFTEN

Mortens aften er i aften og traditionstro så spiser man and i aften. Men vi har eksperimenteret lidt herhjemme og har kastet os ud i en anderledes ret end den traditionelle Mortens aften ret.

Hvis man ikke er til den helt store andesteg/bryst, kartoffel og sovs typen eller har glemt at købe ind til middagen i aften, så kan du lynhurtig kreere denne ret, som både er sund, nem og billig at kokkere.

Se indkøbslisten nedenunder og skynd dig at købe ind til middagen i aften :-)

AND MED SESAMRISTEDE RØDBEDE OG BØNNEFRITTER
2 personer

Du skal bruge:

  • 2 andebryst
  • 2 rødbeder
  • 1 pose frosne grønne bønner
  • Groft salt
  • 3 spsk. sesamfrø
  • 3 spsk. Olie

Start med tænde ovnen på 200 grader. Kom bønnerne i en skål og hæld 2 spsk. olie udover sammen med groft salt og rør rundt. Kom bønnerne på en bageplade og stil dem øverst i ovnen i ca. 45-60 minutter indtil bønnerne begynder at blive sprøde og få farve.

Skræl rødbederne og skær dem i skiver. Put dem i en skål sammen med 1 spsk olie og sesamfrø. Rør rundt, så sesamfrøene har fordelt sig på rødbederne. Kom dem i et fad og drys med groft salt. Stil dem i midten af ovnen i ca 30 min.

Rids fedtet på andebrysterne med en skarp kniv. Steg andebrysterne på en pande med fedtsiden nedad, til den er gylden. Vend dem, og steg dem 1 minut på kødsiden. Læg kødet i et ovnfast fad, og steg det færdigt i ovnen i 10 minutter. Lad kødet hvile i 5 minutter, inden det skæres i skiver. Drys med groft salt.

Server det hele samlet til et lækkert Mortens aften bord!

VELBEKOMME! <3

TEKST

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober favoritter