Lately

CHRISTMAS OUTFIT #2

OUTFIT: Kjole: Selected Femme // Pumps: Bianco // Halskæde: Bybiehl // Ur: Bybiehl //

Juleoutfit nr. 2 – denne gang tager vi hul på et af årets julefester. Og hvad passer bedre til festen end den lille sorte? Kjolen fra Selected Femme er noget så fin og så har den de skønneste detaljer, som fremhæver din feminine side mere end nogensinde! Og så er den altså tilmed også super rar at have på ;-)

Til kjolen har jeg tilsat et par super fede chunky pumps fra Bianco, som lige sætter prikken over i’et på outfittet. De har en fin højde og kan passe til nærmest et hvert outfit. Faktisk vil jeg gå så vidt og sige at de er blevet et must i mit garderobeskab ;-) ha ha..

Dette outfit er helt klart et must når du skal i byen med veninderne eller hvis du skal give den max gas med arbejdskollegaerne :-)

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately