Lately

CHRISTMAS OUTFIT #2

OUTFIT: Kjole: Selected Femme // Pumps: Bianco // Halskæde: Bybiehl // Ur: Bybiehl //

Juleoutfit nr. 2 – denne gang tager vi hul på et af årets julefester. Og hvad passer bedre til festen end den lille sorte? Kjolen fra Selected Femme er noget så fin og så har den de skønneste detaljer, som fremhæver din feminine side mere end nogensinde! Og så er den altså tilmed også super rar at have på ;-)

Til kjolen har jeg tilsat et par super fede chunky pumps fra Bianco, som lige sætter prikken over i’et på outfittet. De har en fin højde og kan passe til nærmest et hvert outfit. Faktisk vil jeg gå så vidt og sige at de er blevet et must i mit garderobeskab ;-) ha ha..

Dette outfit er helt klart et must når du skal i byen med veninderne eller hvis du skal give den max gas med arbejdskollegaerne :-)

4 kommentarer

 • Jeg elsker simpelthen de hæle! Faldt over dem i fredags, og var SÅ tæt på at klikke dem hjem, men endte alligevel med at konkludere, at det ikke var i orden at købe flere gaver til mig selv end til alle andre, haha. Jeg har tydeligvis fortrudt stort nu. Krydser fingre for januarudsalg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot kjole søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh! Jeg lover dig, at jeg nok skal vende tilbage, hvis jeg falder over en speciel rabatkode

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately