CHRISTMAS OUTFIT #2

HVIS DU KUNNE BESTEMME?

Hello!

Da jeg lige om lidt har sidste dag på kontoret og hjemmekontoret for alvor bliver taget i brug. Så har jeg tænkt lidt over det med at være fuldtidsblogger.

For ét er at jeg elsker at blogge og ikke mindst fortælle om mit liv og min hverdag, så kunne det altså være interessant at vide om der er noget jeg kan gøre anderledes.
I er jo MINE læsere og bloggen er jo også til for at glæde jer og ikke mindst inspirere jer. Men hvad vil I egentlig gerne læse mere om?

Jeg holder selv af at vise glimt fra min hverdag hver søndag.

Og så er jeg lidt af en modenørd og godt kan lide at vise nogle af mine outfits.

Derudover glæder jeg mig til at kokkere en masse opskrifter til jer i december måned.

Men jeg vil rigtig gerne bede om jeres hjælp og mening til hvad I mangler på bloggen. Fortæl mig gerne hvad I vil vide og hvilke blogindlæg der gør indtryk på jer.
Det kan være alt fra opskrifter, sunde opskrifter, film oplevelser, personlige indlæg osv.

Hvis I gider at tage jer 10 sek at tænke over det og så derefter skrive det ned i kommentaren herunder, så vil jeg være meget taknemmelig! <3

4 kommentarer

 • Årh tænkte tænke – jeg synes de blog er virkelig god og inspirerende. Måske du kunne vise lidt fra dit hjem, kontor – eller forskellige ting som gør din jul helt speciel og god <3

  god aften: http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg begyndte at følge dig fordi jeg godt kunne lide din stil, og fordi jeg blev inspireret på det punkt. Men når jeg tænker over det, ved jeg ikke ret meget om, hvem du er, hvad du laver, og hvad du generelt tænker om forskellige hverdagsbegivenheder. Det kunne jeg godt tænke mig at læse mere om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for de fine svar – det kan klart bruges

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for de søde ord

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS OUTFIT #2