BLACK FRIDAY LISTEN

Julerier – dagen før dagen

I har sikkert set det alle vegne og ikke mindst på de sociale medier. JULEN! Men ved I hvad? Det er jo slet ikke dårligt at tyvstarte lidt på julen. For allerede i morgen fejrer vi 1. advent og tyvstarter lidt på julemåneden december.

Jeg selv, er små begyndt i dag på julepynten. Jeg elsker at nusse om vores hjem og lave små stilleben her og der, alt imens der synges julesange fra radioen. Jeg elsker denne tid på året og denne summen af julesange og dejligt humør.

Der pyntes til 1. advent og det bliver altid lidt nemmere, når man får leveret 1 kasse med adventsgaver til Hr. Skov og jeg fra min kære mor. Selvom vi begge nu er voksne mennesker (nogen er over 30 og nogen nærmer sig med hastige skridt) så er vi begge (heldigvis) totalt barnelig omkring julen og vi glæder os begge allerede til at kunne pakke den første pakke op i morgen. Og så giver det lige et ekstra touch til julepynten herhjemme. Det er SÅ hyggeligt!

Udover at hjemmet bliver pyntet i dag, så går jeg og overvejer om man allerede burde starte på julebag i morgen. Overvejer at bage enten dem her , eller de her lækre knas.

Eller også handler jeg en masse juleslik ind og håber på at det kan holde indtil næste advent. Eller.. Måske ikke ;-)

Nu vil jeg smutte en tur i skoven og lede efter gran, kogler og grene!

Hav en dejlig lørdag <3

PS. Kig ind i morgen, hvor jeg starter på årets adventskalender konkurrencer – GLÆD JER! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY LISTEN