LOOK OF THE DAY: COLDIE GOLDIE

Lately

har forelsket mig idenne lækre og lune vinterfrakke!

Så er det blevet søndag og dermed også tid til at reflektere overugen i billeder. Jeg kan mærke at det bliver sværere og sværere at få knipsetbilleder i disse dage, nu hvor mørket falder så tidligt på eftermiddagen. Mennår det så er sagt, så er jeg altså mægtig glad for at det er blevet rigtigvintertid i denne uge, selvom jeg nu gerne ønskede lidt flere lyse timer idøgnet ;-)

Næste uge bliver ret herlig for mit vedkommende. Udover desædvanlige blogrelaterede opgaver, så har nogen, MIG, fødselsdag og det skalfejres i hele to dage ;-) Derudover skal vi til vinter-bryllup hos et dejligtvennepar, så der bliver en masse kærlighed i den kolde luft! Og jeg glæder mig;-)

Nu vil jeg klappe computeren sammen og nyde resten af søndagen medlidt forplejning af tømmermænd, efter en fest som endte noget sent i nat. Så visnupper lige en søndag på sofaen – velfortjent efter min mening, specielt i minalder ;-)

Hav en dejlig søndag<3


har drukket cocktails og været i julehumør <3 Se opskrift HER.

har fået ny taske fra Bech Søndergaard – såååå fin og så praktisk!

Fejrede fredag aften med pagne og et event i Aalborg – mere om det i næste uge!

har været i biffen og se Kvinden i toget! En ret uhyggelig film – derfor de trætte øjne ;-)

Så fin borddækning med mit navn på ;-)

Den vildeste Oreo-cheesecake til dags dato – den må jeg altså prøve at lave en dag!

er blevet interviewet af Nouw Magazine omkring min bolig – læs hele interviewet HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: COLDIE GOLDIE